maandag 21 april 2014

Paasvakantie en een verjaardag

Het is Paasvakantie en dat betekend niet alleen gasten maar ook de kinderen thuis. De vakantie begint met de 2e verjaardag van Felix. Het wordt al een heel mannetje en hoewel we maar een klein feestje hebben geniet hij met volle teugen.











Niels en Dennis vragen al een hele poos om de tent op te zetten en deze vakantie is de perfecte gelegenheid. Op het pas aangelegde grasveldje achter het huis is een prima plek en nog pal naast mijn slaapkamerraam ook. Natuurlijk willen ze er ook in slapen. De eerste avond vindt Dennis het toch een beetje eng en komen ze binnen om te slapen maar de tweede poging is een succes en de rest van de vakantie is de tent hun plekje. Als ze 's avonds gewapend met een zaklamp in de tent verdwijnen hoor ik ze nog lang praten, kaartspelletjes spelen en lachen. Twee broers die mooie vakantie herinneringen aan het maken zijn.

 Natuurlijk wordt er ook met spanning uitgekeken naar de komst van de Paashaas! Zodra ze wakker worden hoor ik opgewonden gepraat als ze de eerste twee eieren in de tent vinden. Zodra ze binnen komen gaan ze al op zoek en ik moet ze even afremmen zodat Felix ook mee kan doen aan de zoektocht. Die is echter na het vinden van het eerste chocolade ei al afgeleid en eet het liever op dan nog verder te zoeken :)











Intussen hebben de gasten op Amukela het deze vakantie ook naar hun zin met mooie game drives, kampvuurtjes op de nu koele avonden en mooie bushgeluiden.

Groetjes uit de bush
Miriam

1 opmerking:

  1. Wat heerlijk voor de jongens kamperen op eigen terrein, stoer hoor slapen in de tent ;-)

    BeantwoordenVerwijderen