Over mij

Ik ben geboren op 1 oktober 1970 in het Brabantse plaatsje Bergeijk. Ik groeide daar op in een fijn gezin met twee oudere zussen. Op mijn twaalfde werd ik voor het eerst tante. Als kind hield ik al erg van de natuur en ik dwaalde vaak met mijn vader door de bossen. Na de MAVO ging ik naar het Grafisch Lyceum in Eindhoven en toen ik in 1991 klaar was met mijn opleiding ging ik als ordervoorbereider/begeleider werken bij Gestel Printing Company in Eindhoven. Tijdens mijn stagejaar had ik Corné al leren kennen en in 1992 trouwden we. De eerste jaren woonden we in mijn geboortedorp Bergeijk. In 1997 maakten we onze eerste reis naar Afrika (meer hierover op de pagina “onze reizen”). Vanwege Corné’ zijn werk verhuisden we na een aantal jaar naar Boxtel. Na vele reizen door Afrika besloten we te emigreren naar Zuid-Afrika en daar onze eigen lodge te beginnen (meer hierover op de pagina “onze emigratie”). Na 12 ½ jaar in de Grafische industrie was ik ook wel toe aan een nieuwe uitdaging.

Onze drie zoons zijn hier in Zuid-Afrika geboren; Niels in september 2006, Dennis in december 2008 en Felix in april 2012. We hebben het erg goed naar onze zin hier. Ik houd erg van de natuur en vindt het heerlijk om midden in de bush te wonen, daarom heb ik ook besloten hier te blijven en de lodge voort te zetten nadat Corné eind 2013 aangaf te willen scheiden.
Naast het werk op onze
Amukela Game Lodge schrijf ik artikelen voor Plazilla, een website waar je informatieve artikelen over de meest uiteenlopende zaken kunt vinden. Voor een overzicht van mijn artikelen kijk ook eens op mijn Plazilla profiel. Op mijn facebook pagina vindt je o.a. foto’s van ons gezin, de lodge en de dieren.
Daarnaast houd ik van astronomie, lezen, tekenen, fotografie en scrapbooking.


Groetjes uit de bush
Miriam