maandag 22 juli 2013

Weer thuis

Na een heerlijke vakantie in Nederland zijn we nu weer thuis in de bush.
Bij aankomst in het reservaat werden we al begroet door een olifant en thuis viel ons meteen de stilte op. Na het drukke Nederland vond vooral Corné dit een verademing.
Hoewel ik het ook heerlijk vindt weer thuis te zijn, mis ik wel de gezelligheid van mijn familie dichtbij en ik besef dat ik het toch ook heel prettig vond te kunnen wandelen of even te voet naar de winkel te kunnen gaan. Hier is alles te ver weg en rustig wandelen kan niet vanwege de dieren. Daar staat tegenover dat je hier veel meer rust, ruimte en vrijheid hebt en dat er zomaar een olifant in je achtertuin kan staan.

De eerste paar dagen konden we gelukkig rustig wennen en alles uitpakken voordat de eerste gasten weer arriveerden. Nu zijn we al weer helemaal in ons ritme en vandaag is ook de school weer begonnen. We genieten weer volop van het heerlijke winterweer en alle bloemen die net uitkwamen toen we vertrokken staan nu in volle bloei.
We zagen al impala's, duiker, waterbokken en giraf vanaf onze lodge en kudu's op weg naar school. Onze gasten zagen maar liefst 4 van de big 5 op hun gamedrive en de dag erna wilde honden op hun bushwalk.
Genoeg om weer van te genieten dus.

Groetjes uit de bush,
Miriam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten